Skip to content

MOLITVA ZA HRVATSKI NAROD I DOMOVINU NAM HRVATSKU!

Posted in DA SE NE ZABORAVI

Obnova u Duhu Svetom, molitvena zajednica „Prijatelj Isus“ a kao nacionalni tajnik u ime svih članova Apostolata molitve, pozivaju vas da se pridružite tridesetnici za hrvatski narod i za domovinu nam Hrvatsku. Tridesetnica je započela u ponedjeljak 6. srpnja 2015., a završava 04. kolovoza ove godine – uoči dana domovinske zahvalnosti.

Pozivaju se ljudi dobre volje i ispravne nakane, da u rečenom razdoblju po mogućnosti svakodnevno, sudjeluju na sv. misi na spomenutu nakanu, a oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misi, mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, pa i jedan Slava Ocu ili Očenaš ili na tu nakanu mogu postiti.

Dobro je potsjetiti i na to, da HRVATSKI BISKUPI, u sklopu Apostolata molitve, pozivaju sve vjernike da mole na ovu nakanu: DA NAŠ NAROD, ČUVA DAR VJERE I NEPOVREDIVOSTI ŽIVOTA, BUDE OSLOBOĐEN POGUBNOSTI PSOVKE, ALKOHOLIZMA I SVAKE OVISNOSTI KOJA RAZARA ČOVJEKOVO DOSTOJANSTVO I LJEPOTU OBITELJSKOG (a onda i narodnog) ZAJEDNIŠTVA.

U Zagrebu je glavni inicijator OBNOVE U DUHU župa Marije Pomoćnice na Knežiji. Za Rijeku, Opatiju i ostale župe (osobito Opatijskog dekanata) pozivam vjernike na večernju sv. Misu koja je u 18. sati u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije (Velika Crkva!) – OPATIJA. Također ćemo kroz srpanj i kolovoz – svakog četvrtka, nakon večernje sv. Mise, imati klanjanje od 30. minuta u tišini s Euharistijskim blagoslovom koji, zajedno s prisutnim vjernicima, zazivamo na cijelu našu Hrvatsku domovinu!

1084ce7b23fa962422969c33c8e79a23_featured_article