Skip to content

Utorak, 12. ožujak 2024.

Posted in Klikni i moli - click to pray

S Isusom ujutro

Jutros budi zahvalan na svemu što te okružuje, jer to je znak Božje ljubavi u tvom životu. Duboko udahni i u tišini promatraj Isusa koji ti dolazi i pruža ti ruku da te podigne iz borbi koje te sprječavaju da napreduješ u životu i pita te: “Želiš li biti izliječen? Što stanuje u tvom nemirnom i potrebitom srcu? Od čega trebaš biti izliječen? Gospodine, otvori mi putove života, ljubavi i ozdravljenja. Izmoli papinu molitvenu nakanu za mjesec, i moli molitvu prikazanja,.. „približi moje srce Srcu svoga Sina Isusa, koji se predaje za mene”….

S Isusom tijekom dana

Zastani tijekom dana kako bi prebrojao svoje emocije i misli. Kako se osjećaš? Dopusti da te prosvijetle riječi pape Franje „Lijenost je grijeh koji paralizira, čini nas paraliziranima. Ne dopušta nam da hodamo.” Zapitaj se: Koje su to paralize koje ti ne daju naprijed, koje ti oduzimaju hrabrost i misionarski žar? Budimo i mi zarazni Gospodinovom ljubavlju, i želimo i mi biti novi mučenici koji svjedoče Radosnu vijest. Neka nam Gospodin pomogne prepoznati ono što nas paralizira i sprječava da Ga slobodno slijedimo. Izmoli molitvu mjeseca za mučenike čiji je život ispunjen životom Gospodnjim.

S Isusom u noći

Na kraju ovog dana stavi se pred Očevu prisutnost punu ljubavi kako bi sakupio svoja iskustva i prepoznao Njegovu ljubav u svom životu. U kakvom duhu završavaš dan? Jesi li prepoznao Božju prisutnost punu ljubavi u svom danu? Moli oproštenje za trenutke u kojima ti je bilo teško prepoznati i zahvaliti na onome što ti se događa u životu. Nastoj biti pažljiviji i zahvalniji za detalje ljubavi koju Gospodin ima za tebe. Izmoli Oče naš i stavi sve u Očeve ruke.