Skip to content

DUHOVNE VJEŽBE U KUĆI SUSRETA – TABOR

Posted in DUHOVNE VJEŽBE

IMG-20160612-WA0001

I ove godine smo bili lijepo primljeni na duhovne vježbe u ‘Kući susreta’ na Taboru. Bilo je 25 sudionika, doduše nisu svi stanovali u kući, večina ih je dolazila iz svojih domova… Evo nekoliko dojmova od sudionika i s ovih duhovnih vježbi:

 

U svijetu koji živi 100 na sat bilo je lijepo stati na trenutak susresti se sa sobom i dragim Bogom u miru i tišini Kuće susreta. Hvala Ti, Isuse, na toj milosti!…   N.N.

Dolaskom na moje prve Duhovne Vježbe imala sam očekivanja, a po završetku sam doživjela više od očekivanog… Osjećam da je moj duhovni život postao kreposnijim, ja kao osoba u suživotu s drugima milosnija, kratko rečeno bolja i oplemenjena pod vodstvom Duha Svetoga. Osjećam se slobodnije, bez samosažaljenja, u nemoćima znam koga tražiti snagu i rješenja. Hvala Gospodinu na poticajnom trenutku i putokazu do Isusa i Marije.                                                  N. N.

 

Hvala Isuse na ovim Duhovnim Vježbama na koje si me pozvao…. , osjetila sam mir u srcu, jer si mi bezbroj puta u ovim duhovnim vježbama pokazao kolika je tvoja ljubav kojom nas ljubiš. Molim te Učitelju…, da mi pomogneš da tu ljubav naučim djeliti s drugima!                                                                                 N. N.

 

IMG-20160612-WA0009