Skip to content

Srijeda, 3.2.2021.

Posted in Klikni i moli - click to pray

S Isusom ujutro

Evo me Gospodine, odvedi me tamo gdje me trebaš. Cijeli moj život je za tebe. Želim da moje srce bude u skladu s tvojim. Znam da me je tvoje Srce puno. Učini moje srce punim Tebe. Evanđelje kaže: „I tamo nije mogao učiniti nikakvo čudo. Isus se čudio njihovoj nevjeri. “(Marko 6: 1-6). Dopuštaš li Gospodinu da radi u tvojem srcu ili se opireš? Zamoli Gospodina za poslušnost u njegovu djelovanju, tako da On bude taj koji preuzima kormilo tvojeg srca. Prikaži ovaj dan za nakanu mjeseca.

Oče naš …

S Isusom tijekom dana

Odmori se danas popodne za molitvu i susret s Gospodinom. U što su danas gledale tvoje oči? Gdje si skrenuo pozornost? Način na koji gledaš utječe na tvoje osjećaje prema sestrama. Pogled su vrata duše. Papa nam kaže da je „spas za čovječanstvo proizašao iz tijela žene: iz onoga kako se odnosimo prema tijelu žene razumijemo svoju razinu čovječnosti (papa Franjo). Sa željom da s poštovanjem gledaš na druge ljude, u svim njihovim dimenzijama, ponovno započni svoje poslijepodne.

S Isusom u noći

Prihvati dan. Budi zahvalan na velikim ili malim milostima koje ti je Bog dao: razgovor, iznenađenje, društvo. Postani svjestan onih s kojima si imao poteškoća, pogotovo ako su žene. Jesi li se postavio na njihovo mjesto pokušavajući razumjeti ili si više volio prosudbu? Jesi li povrijedio ili zaliječio svojim stavovima? Kako bi mogao popraviti nanesenu štetu? Odluči se sutra imati gestu ljubavi, posebno sa ženom ranjenom životom. Zdravo Marijo…