Skip to content

Srijeda, 17.2.2021.

Posted in Klikni i moli - click to pray

S Isusom ujutro

Dođi s predanošću i zahvalnošću ovaj dan u kojem započinjemo korizmu. Korizma je jako vrijeme molitve i susreta s Gospodinom kako bismo mogli preobraziti svoja srca. „Pazite da ne vršite svoje pravednosti pred ljudima da vas oni vide! Inače nećete imati plaće kod svog Oca nebeskoga. “(Matej 6: 1-6, 16-18). Odvoji vrijeme za molitvu jutros kao znak novog vremena za rast u ljubavi i služenju Gospodinovoj misiji. Posebno mu stavi pred noge nakanu pape za ovaj mjesec.

Oče naš …

S Isusom tijekom dana

Zastani kako bi otkrio Gospodina kroz ono što si jutros živio. Papa nam kaže da “nedostatak dijaloga podrazumijeva da nitko u različitim sektorima nije zabrinut za opće dobro.” Što ti govore ove riječi? Kakvu posvećenost tražiš u svojim grupama ili zajednicama? Pazi na veze, osobne i zajedničke prostore, zajedničke projekte i suradnički rad. Isus se brinuo i pratio svoje učenike. Danas to nastavlja činiti s tobom i sa svima. Obnovi svoje odluke za danas.

S Isusom u noći

Odvoji trenutak i zamoli Gospodina da ti pokaže ljepotu tvog života i ljudi koje si susreo, posebno ako su žene. Usredotoči svoju pažnju na vrijednosti koje su tvoje i koje obogaćuju tvoj život. Na čemu želiš biti zahvalan? Tko ti pokazuje lice Božje? Uživaj u onome što otkrivaš i pripremi se za život sutra cijeneći žene kao što to čini Gospodin. Zdravo Marijo…