Skip to content

Srijeda, 16.06.2021.

Posted in Klikni i moli - click to pray

S Isusom ujutro

Zahvali za ovaj novi dan koji ti je dan kao poklon. „Pomoli se svom Ocu koji je u tajnosti“ (Matej 6: 1-18). „Bogu ništa nije potrebno: u molitvi od nas traži samo da otvorimo kanal komunikacije s njim kako bismo uvijek mogli otkriti njegovu djecu koju on voli“ (Papa Franjo). Zastaješ li tijekom dana kako bi udahnuo Božju ljubav? Danas možeš početi. Dopusti da te Otac voli i zamoli ga da voliš poput Njega onoga tko ti priđe. Prikaži to tako da oni koji se pripremaju za brak učvrste svoje veze u molitvi.

Oče naš …

S Isusom tijekom dana

Otvori prostor unutarnje tišine i pripremi se za susret s Bogom prije nego što nastaviš. Put srca poziva te da u svom životu ponovno iščitaš Božju ljubav. Ljubav koja nam je dana prva, koja ima inicijativu i koja ne čeka da učinimo nešto kako bi se manifestirala. To je konkretna ljubav u našem životu. To je ljubav koja je utjelovljena u događajima koje živimo, dopirući do nas u svakom trenutku. Natapanje života u Njemu pružit će ti zarazni mir i radost za one koji te pronađu. Vrati se na pravi put u tom pogledu.

S Isusom u noći

Moje skrivene namjere: večeras pripremi svoje srce da sa zahvalnošću vidiš darove koje ti je Gospodin danas dao. Donesi Kristu svoja djela, riječi, šutnje i misli dana. Što je bio motiv iza svake od njih? Gdje su se usmjerili tvoji interesi, jesu li oni bili usmjereni na tebe ili su uključili i tvoju braću i sestre? Ako si imao loše namjere, zamoli za oprost i počni donositi odluku za sutra. Moli se da svi oženjeni rastu u otvorenosti, velikodušnosti i iskrenosti. Zdravo Marijo…