Skip to content

Ponedjeljak, 18.1.2021.

Posted in Klikni i moli - click to pray

 Isusom ujutro 

Prihvati novi dan otvorenog srca kako bi te Gospodin mogao preobraziti. „Novo vino moramo uliti u nove mješine“ (Marko 2: 18-22). Gospodin želi raditi u tvom srcu i pretvoriti te u novo vino radosti u tvom okruženju. On te treba, tvoju pomoć. Neka tvoje ruke prenose njegova milovanja, tvoje riječi njegov dah, tvoja prisutnost njegovu blizinu. Bog u tebi i ti u njemu. Živi dajući najbolje od sebe u službi misije suosjećanja. Prikaži svoj dan za bratskiji svijet.

Oče naš …

S Isusom tijekom dana 

Zastani kako bi se susreo s Isusom i nastavi produbljivati svoju nakanu za ovaj mjesec. Papa nas uči da „nitko ne može iskusiti vrijednost življenja ako se ne okrene ljubavi … život postoji tamo gdje postoji veza, zajedništvo i bratstvo; i to je život jači od smrti kada je izgrađen na istinskim odnosima i vezama vjernosti. ” Kakve su tvoje veze? Jesi li vjeran svojim vezama, ponašaš li se autentično i jesi li spreman prihvatiti razlike? Obnovi prikazanje brige za druge.

S Isusom u noći 

Završi svoj dan. Pregledaj lica onih koje si upoznao ovog dana. Koji su te susreti usrećili, a koji ne? Misliš li da te netko treba tražiti oprost? Jesi li imao stav milosrđa ili si bio skloni neskladu? Hodanje s drugima dar je od Boga. Budi zahvalan za ljude u svom životu. Zamoli Gospodina za milost da ih vidiš onako kako ih on vidi i obnovi svrhu svog prikazanje da se brineš za njih. Zdravo Marijo…