Skip to content

Nedjelja, 21.2.2021.

Posted in Klikni i moli - click to pray

S Isusom ujutro

Iskoristi ovaj dan kako bi se molio i bio sam s Gospodinom. Ovo nas vrijeme poziva da uđemo u bliskost s Njim kako bismo si dopustili da oblikujemo svoja srca. „Odmah poslije toga Duh ga natjera da ide u pustinju. I ostade u pustinji četrdeset dana, i sotona ga kušaše. Boravio je među divljim životinjama; i anđeli mu služahu.“ (Marko 1: 12-15). Postani svjestan iskušenja koja ti prijete. Na što troši svoje slobodno vrijeme? Za što koristiš svoj novac? Jesi li autentičan kada je u pitanju dijeljenje ili daješ ono što je ostalo ili nije potrebno? Donesi odluku da rasteš u ljubavi.

Oče naš …

S Isusom tijekom dana

Smanji svoje aktivnosti kako bi dao srcu odmora. Počni se baviti nakanom koju nam papa predlaže ovog mjeseca i obnovi svoje prikazanje za toliko žena žrtava nasilja koje treba čuti u njihovoj boli. “Mediji nam mogu pomoći da se osjećamo bliži jedni drugima, da opazimo obnovljeni osjećaj jedinstva u ljudskoj obitelji koji nas potiče na solidarnost i ozbiljnu predanost dostojanstvenom životu svih.” Koristi medije za njegovanje slušanja i bliskosti. Ponovno započni svoj dan.
S Isusom u noći

Smiri se za kraj ovog dana. Skupi ono što si doživio i budi zahvalan na svemu, budući da je to bilo za tvoj rast. Kakav ti je bio dan? Jesi li bio na raspolaganju za pomoć i služenje braći, posebno ženi u nevolji? Kako si izrazio svoju ljubav u zadatku i službi za nju? Ljubav koju daješ iz srca je ulje kojim zacjeljuješ rane. Zamoli za oprost ako si pao u sebičnost i istakni svrhu poboljšanja dara sebe svojoj braći i sestrama, posebno najranjivijim ženama. Zdravo Marijo…